Blog

Voordelen kokend waterkraan

kokend water kraan

Kokendwaterkranen leveren direct warm water, waardoor je nooit meer een waterkoker hoeft te koken. Maar zijn ze de uitgave waard? Welke voordelen kunnen ze bieden, behalve snelle service, verstrekken ze allemaal kokend water, hoeveel kosten ze en moet je er een opnemen in je keuken transformatie? Lees hier alle voor- en nadelen van kokendwaterkranen. Bekijk de kortingscode van Kokendwaterkranenshop.nl.

Kokendwaterkraan heeft professionele montage nodig

Deze kranen zitten op het werkblad, moeten worden aangesloten en de waterreservoir moet worden aangesloten op elektriciteit om te kunnen werken. Je kunt dan het best een installateur installeren. Kokendwaterkranen kunnen achteraf in een bestaande keuken worden ingebouwd, maar ze worden meestal geïnstalleerd als onderdeel van een keukenrenovatie. Montagekosten zijn soms bij de kraan inbegrepen, dus controleer dit voordat je het koopt.

Kokendwaterkranen zorgen voor direct warm water

Nooit meer wachten tot de waterkoker kookt, niet meer beseffen dat er niet genoeg water in de waterkoker zit. Je vult je kopje of pan gewoon rechtstreeks uit de kraan.

Deze kranen kunnen zowel koud als kokend water afgeven; koud, heet en kokend (of bijna kokend) water; of koud gefilterd water, koud en warm leidingwater en kokend water.

Dit betekent dat je met één kraan niet alleen de waterkoker kunt vervangen, maar ook traditionele keukenkranen. Perfect als je een minimalistische, eigentijdse keuken ontwerpt of weinig werkbladruimte hebt in een kleine keuken.

Sommige kokendwaterkranen hebben een flexibele, uittrekbare slang, wat erg handig kan zijn voor het schoonmaken van de gootsteen of voor het vullen van een pan op het werkblad aan de zijkant van de gootsteen.

Sommige van deze kranen kunnen gekoeld koolzuurhoudend water afgeven, zodat je direct het gebruik van plastic flessen kunt verminderen en ook meer ruimte in de koelkast kunt maken.